Багато хто вже напевно чули про поняття "Ера Водолія", яку, якщо вірити астрологам, ми зараз проживаємо. Хтось стверджує, що це Золотий Вік, а інші кажуть, що це провісник Апокаліпсису.

Астролог Павло Глоба вирішив в цьому розібратися, і зняв окремий ролик на свій YouTube канал.

Павло Глоба, скріншот з відео

До цього, якщо вірити експертам, ми жили в Ері риб, а зараз зробили остаточний перехід в еру Водолія. Павло Глоба вважає, що сталося це в 2003 році, а саме, 24 лютого.

«У той час, коли управитель Водолія - Уран, опинився в тридцятому королівському градусі цього знака. Вплив урану на людей, виражається в їх бажанні виділятися на тлі оточуючих, але, не стільки досконалістю форм, скільки оригінальністю. Уран вселяє в нас спрагу свободи, і постійну потребу в змінах" - розповідає Павло Глоба, при цьому додаючи, що саме таким і буде людина епохи Водолія.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Чоловік розповідає, що ця ера має на увазі також поділ на добро і зло, адже суть Водолія в моральному виборі, який людям щодня доводиться здійснювати. До слова, як би це не було сумно усвідомлювати, суспільство може розділитися не тільки за етичними ознаками, а й на багатих і бідних.

"У нову епоху людство може зіткнутися з усіма наслідками цифровізації: тотальним стеженням, електронними паспортами, і навіть цифровим концтабором" - говорить астролог.

Більш того, прихильники цього вважають, що коронавірус - всього лише невелика підготовка до майбутнього. Як мінімум, через паспорти вакцинації, які поділяють людей на небезпечних і безпечних.

"Людство буде відчувати турбулентність перехідного періоду протягом цілих 143 років, тобто, до 2146 року. За цей час найбільшої трансформації піддадуться сімейні цінності: сім'я, національні традиції, а також поняття Батьківщини" - розповідає Павло Глоба.

Нагадаємо, що Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Глоба пояснив, як Парад планет позначиться на протестах в Росії.

Також Знай.uа писав, що Павло Глоба дав прогноз на 2021 для всіх знаків Зодіаку.