Автор-сценарист студії "Квартал 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт, який добився серця головної героїні проєкту акторки Ксенії Мішиної, розповів про відпочинок з нею.

На своїй сторінці у соцмережі Інстаграм Олександр Еллерт виклав несподіване фото. На знімку в компанії Еллерта і Мішиної також колишній його конкурент на "Холостячці" Андрій Рибак зі своєю дівчиною фотомоделлю Аліною Смірновою.

"Я - вчотирьох!!! Запитайте чому? Тому що раптово опинився з коханими і близькими людьми на відпочинку! Тому що таке трапляється нечасто! Тому що дешевше скидатися в ресторанах! Тому що спостерігати, як ти товстієш не один - легше, ніж коли один 🤣 Вгадайте хто найбільше калорій повезе до Києва? 👻", - написав Олександр Еллерт. Олександр Еллерт

Пост Олександра Еллерта, instagram.com/ellert_a

Слід зауважити, що підписників Олександра Еллерта здивувала така несподівана компанія. Дехто не стримався, щоб не пригадати Андрію Рибаку його слова про кохання до Ксенії Мішиної.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Несподівано, але кльові 🔥 я люблю тебе Ксенія Мішина 😂 😂 😂 не забуду", "Ось це поворот)", "Цікава четвірка 🔥", "Які ви круті 🔥 відпочинок вдався!!! 🎆 ❤ ", "Чудова четвірка ❤️🔥", "Я думаю вас ніякі калорії не зіпсують 🤗 ви найкращі 💛 🔥", "Рука завдовжки в життя) круте фото ❤️", - коментують підписники Олександра Еллерта.

Коментарі, instagram.com/ellert_a

Коментарі, instagram.com/ellert_a

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить у її ліжку крім Еллерта: "У татуюваннях". Ксенія Мішина поділилася особистим

Як повідомляв портал "Знай.ua", ексфаворит Ксенії Мішиної Андрій Рибак показав інтимні моменти у ліфті й на ліжку. Аліна Смірнова показала романтичні моменти

Також "Знай.ua" писав, Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина. Еллерт вирішив поставити всі крапки над "і"