Відома українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла про новий проект, в якому взяла участь.

Мова пішла про стандарти, які є нібито «загальноприйнятими».

"За сценічними стандартами і, навіть, за телевізійними я - "низька", за модельними - "товста", за віковими - "Стара", за інстаграмними - "не тюнінгована" - і це лише частина навіть не Моїх, а загальних стереотипів, які ми самі спочатку якісно насаджуємо, вирощуємо, а в один прекрасний день починаємо викорінювати!"- пише Марічка Падалко.

Талановитий Львівський фотограф вирішив об'єднати людей, включаючи публічних, щоб звернути увагу суспільства до питань війни, булінг, гендерних питань та насильства.

"Моя унікальність-моя гордість" - саме з таким плакатом вийшла Марічка Падалко на вулиці Києва. Це і є її заклик зупинити дискримінацію, з якою багато щодня стикаються.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

"Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

У дитинстві вона навіть не розуміла, що теж дискримінує людей, так як була учениці самої центральної школи, і так звана корона тиснула на голову, особливо під час канікул в іншому місті.

Марічка Падалко, фото: Instagram

"Слава Богу, навчання в університеті, де я зустріла і оцінила всю Україну, кардинально змінила мій світогляд» - каже дівчина.

Зараз вони з чоловіком намагаються виховати дітей широких поглядів, щоб вони з раннього віку знали що до чого. Це і є перший крок у боротьбі з дискримінацією - перестати дискримінувати самого себе.

Марічка Падалко, фото: Instagram

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила перед українцями душу: "Б'юся за увагу дітей"

Як повідомляв " Знай.ІА", Марічка Падалко підказала господиням рецептом смачної паски - "Завжди ідеальний»

Знай.ІА писав, Марічка Падалко загубилася на березі моря: "Де я?"