Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар нещодавно разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим повернулася з відпочинку на Шрі-Ланці.

А зараз артистка продовжує радувати багатотисячну армію шанувальників неопублікованими кадрами з відпустки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на опублікованому фото Катерина сидить за обіднім столом, який усіяний різними смаколиками. Примітно, що даний столик розмістили на пісочному пляжі поблизу води.

Знаменитість вирішила не морочитися з одягом і одяглася просто, але зі смаком - в сукні з коралами і величезний солом'яний капелюх.

"Здається, нам всім вже дуже потрібен шматочок літа в місті...☀️💛

Згодні?)",- написала балерина.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Дуже 🔥", " Краса!!! І Прекрасна Катя!❤ ️ ", "🔥 😍❤️повністю згодні з вами", "так я згодна", " лялечка)😍", " дуже красиво і апетитно!⭐🌺", "🙌 ...ну просто необхідний, і не тільки шматочок...кусочище!😂 ", "Катенька ви і є дівчинка літо🌞 💗", " яка ж ви👏","..потрібен як повітря..",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катерину Кухар прогнав з пляжу "великий бос": "зрозуміли, що бігаємо ми дуже швидко". Катерині Кухар і Олександру Стоянову довелося забирати ноги з пляжу Шрі-Ланки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шрі-Ланка зустріла Катерину Кухар дикими пригодами: буйволи на пляжі, отруйна змія і злодійство. У січні знаменитість відпочивала на Мальдівах, на порозі до сорокаріччя. А зараз поділилася кількома Stories, в яких розповіла про шалені пригоди на новому відпочинку, в заповіднику Яла на Шрі-Ланці.

Також «Знай.иа " писав, що Катерина Кухар у бікіні зустріла другий Новий рік у райському куточку: "Замість ялинки...". Артистка влаштувала пікантну фотосесію в білосніжному Бікіні на пляжі, насолоджуючись не тільки блакитною водою, але і незабутніми пейзажами з джунглями і рожевими заходами сонця.