Зірка " жіночого кварталу "Катерина Нікітіна показала результати тренувань з розтяжки під час фестивалю" Весело " в Туреччині.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що лише кілька днів тому актори "Квартал 95" повернулися з сонячної Туреччини, де радували шанувальників своїм гумором і веселими іграми. Але, щоб відпочиваючі сильно не розслаблялися і підтримували себе у формі навіть під час відпустки, гумористка Катерина Нікітіна дала кілька уроків по розтяжці.

Пост Катерини Нікітіної в Instagram / скріншот

На своїй сторінці актриса "жіночого кварталу" показала кадри з динамічних ранкових тренувань, на яких вона вчила інших дівчат розтягуватися.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Навіть в Туреччині мені вдалося знайти застосування своїм знанням і вмінням в розтяжці! І поділитися ними з кайфовими хлопцями!!! Спасибі вам, що приходите до мене!!!!❤️ Як же це прекрасно) я щаслива, коли отримую подібні відгуки: "Клас, прийду ще!", "Спасибі, мені дуже подобається!", "А завтра буде заняття!? Так круто" Із задоволенням поділюся і з вами, мої хороші!",- написала Катерина Нікітіна.

Щоб закріпити результат, гумористка похвалилася і своїм результатом, розтягнувшись в шпагаті біля басейну. Для фото дівчина одягла спокусливий червоний купальник, який відкривав її сідниці.

Пост Катерини Нікітіної в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.