Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про погоду, яка очікує українців на початку тижня. Чи можна нарешті розслабитися.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За словами Наталки Діденко, після нічного холоду, в Україну нарешті знову прийшов антициклон. Він дозволить хоча б трохи поніжиться на сонечку.

Потужний циклон, який розташувався недалеко від Ірландії, розкидає свої атмосферні фронти на Західну Європу. Також, ще один циклон був замінений недалеко від Каспійського моря, і він закидає хмарами східні області України.

Також, Наталка Діденко повідомляє, що з нічними заморозками ніби як покінчено, і можна спокійно видихнути.

У найближчу ніч температура повітря буде низькою, проте, вже без заморозків. Вночі очікується від 5 до 10 градусів тепла.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Протягом дня температура повітря також буде радувати - від 17 до 22 градусів тепла. Свіжо буде на території Криму і Дніпра - від 12 до 16 градусів тепла.

Погода в Україні 11 травня, фото: Наталка Діденко

У вівторок, 11 травня буде багато сонця, відповідно, погода обіцяє бути сухою. Але, не скрізь. У Криму, в Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській, Сумській, Черкаській областях очікується поривчастий вітер і невеликий, локальний дощ.

Киянам також можна видихнути. У столиці буде світити сонце, без якихось дощів і заморожуванням. Протягом дня жителям обіцяють 20-22 градуси тепла, тому, по можливості краще провести час на вулиці, погрітися.

Погода в Україні 11 травня, фото: Наталка Діденко

Все тому що, в середу знову похолодає, але, короткочасно. У п'ятницю все повернеться назад.

Нагадавши, Танення льодовиків: як зміниться Земля і які країни підуть під воду першими.

Як повідомляв Знай.ua, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також Знай.ua писав, що льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.