Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай любить радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч людей.

Так, зараз дівчина відпочиває на сонячних Мальдівах зі своїм нареченим Євгеном Проніним, який днями зробив їй пропозицію.

Раміна продовжує радувати і далі новими кадрами з відпустки, не соромлячись показувати свої шикарні форми в бікіні. Цей раз не став винятком. Хоча, як зізналася красуня, за цю відпустку вона вже встигла набрати майже 2 кілограми.

"Вам ще не набридли фото з відпочинку?🏝

На вагах +1,8 кг

Відпочили добре",- підписала фото дівчина.

"Це ж водичка +1,8))) зате ви отримали масу задоволення))", " який неймовірний колір води 😍", "навіть по фото видно яка ви добра і світла людина ❤️😍", "ще ще фото з відпочинку😍", " на тебе приємно дивитися.Без понтів, без випендрежа, без губ "курячою жопою "і дупи "дирижаблем" з моторошним лордозом в поперековому відділі😂.Фото наскільки натуральні і природні, що дивитися - одне задоволення!❤ ️ ", "Раміна, твої не набридли, тому що ти красива і тд але не надмірно гларумна і не противна😂"," красивий купальник)", " Ой гарненька ж 😍 😍 😍 лялечка❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна показала свій ідеальний сніданок посеред басейну: "Однозначно рекомендую"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай виходить заміж: "він це зробив"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Козловського Раміна розповіла, у скільки їй обійдеться відпочинок на улюблених островах Порошенка