Відомий український кулінар і переможець "Майстер Шеф 5" Євген Клопотенко поділився простим рецептом тортильї з сирою рибою.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Щоб приготувати смачну страву з рибою, не обов'язково піддавати її термічній обробці. За словами Євгена Клопотенка, якщо ви купуєте морську рибу в нормальному магазині, то її можна практично і не чіпати. Вона і без того буде смачною.

Щоб підтвердити свої слова на практиці, кулінар показав рецепт тортильї з овочами і сирою рибою дорадо.

Тортилья з рибою / скріншот з відео

Популярні новини зараз

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Мобілізація дідів та хворих: військовий жорстко розкритикував якість призовників

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

Показати ще

Інгредієнт:

  • Дорадо
  • Лайм (цедра і сік)
  • Маслинове масло
  • Сіль і перець
  • Тортилья
  • Помідор
  • Солодкий перець
  • Кінза
  • Сир

Пост Євгена Клопотенка в Instagram / скріншот

Приготування:
Дорадо зачистити і дістати філе. Після цього філе маринуємо в соку і цедрі лайма, солі з перцем і невеликою кількістю оливкової олії. Далі викладаємо нашу рибу на тортилью і доповнюємо дрібно нарізаним помідором, обсмаженим солодким перцем, кінзою і нарізаним сиром.

Все, тортилья з сирою рибою готова! За бажанням можна додати ще сушений базилік або інші улюблені спеції.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко розповів про просту, але найулюбленішу українську страву. Кулінар поділився своїми думками щодо галушок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав настільки простий рецепт хліба, що спекти його захоче кожен.

Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт.