Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалом "Кріпосна", поділилася в соцмережі Instagram яскравими фотографіями, на яких вона з'явилася в абсолютно новому образі.

Так, на опублікованих знімках кохана сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта позує у вечірньому макіяжі та чорній короткій перуці. Незвичайний образ Мішина доповнила золотими прикрасами і зухвалим поглядом.

"Чому ми так сильно боїмося змін? Тому що так працюють пастки нашого мозку... Страх - це просто пастка, щоб не ризикувати... і як я вже 100 разів переконалася, в більшості випадків він абсолютно ілюзорний! Хочете щось змінити? Міняйте! Зробіть щось інакше, по-новому! Всі рішення, настрої, почуття, дії залежать тільки від вас! Не прийде ніякої чарівник і не дозволить всі ваші проблемні! А знаєте чому? Тому що цей чарівник - це ви!" - написала Ксенія.

"Я подумала, що Кеті Перрі", "На Діану Спенсер схожа тут дуже. Королева сердець ❤️", "Джоан Коллінз, це ви?", "На іншій фотографії ніби Надя Дорофєєва", "А мені образ нагадує Жанну Фріске", "Я Вас не впізнала😮, подумала, що це Даша Астаф'єва", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

    Ксенія Мішина, фото з Instagram

    Нагадаємо, архівні фото Ксенії Мішиної з'явилися в мережі: як виглядала "Холостячка" до популярності.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.

    Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на життя після проекту: "Рятуємося як можемо".