Популярний український телеведучий, шоумен, любитель від душі посміятися і пожартувати Вова Остапчук іноді не тільки ділитися в мережі кадрами з зіркового життя, але і робить пародії на своїх колег.

Остапчук презентував яскравий кліп-пародію, в якому було переосмислено реаліті Насті Каменських "Дівчатка рулять". Таким чином шоумен відповів Насті яскравим відео під назвою "Пацики каламутять".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Остапчука в мережі Instagram.

Кадр з кліпу "Пацики мутять", скріншот: YouTube

Кадр з кліпу "Пацики мутять", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Пацики мутять (пародія @kamenskux "Дівчатка рулять"). Пародії від Остапчука, як новини від колишніх - приходять раз на 2 роки! У цій пародії ми з топовими блогерами країни нарешті вирішили пролити світло на те, чим займаємося ми, мужики.

Обкашляти питаннячка, вирішити за чоловічка, підскочити на каву і замутити якийсь бізнес, - і це ми робимо до обіду. Увага! Ми не проводимо жодних паралелей з серйозними бізнесменами у яких мережа курей-гриль, обмінники та автомийки. Просто насолоджуйтеся", - пише Остапчук у себе на сторінці в Instagram.

Остапчук відео зняв разом з Insta-блогерами Євгеном Таллером, Богданом Шелудяком, Петром Заставним і Ванею Кришталем, чоловіком блогерки Тані Парфільєвої, яка зіграла в кліпі Насті Каменських. До слова, якщо ти, наш дорогий читачу, ніколи не чув про цих людей - нічого страшного. Ми поки теж.

Раніше повідомляли, Володимир Остапчук привіз кохану жінку в "секс-шоп", і це не дружина: "Cпокуса..".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Володимира Остапчука Христина натякнула на появу дітей: вже готують кімнату в новому будинку.

Знай.uа писав, Володимир Остапчук похвалився пишними грудьми нової дружини: "Я не стримався".