Кейт Міддлтон і її сестра, Піппа Міддлтон, в 2008 відвідали благодійний захід в стилі диско в Лондоні і каталася там на роликах.

До заміжжя майбутня герцогиня була набагато сміливіше в своїх нарядах і легко могла дозволити собі надіти радикальне міні яскравих кольорів. Того дня Кейт поєднувала Жовті шорти зі смарагдовим топом з паєтками і рожевими гетрами.

Кетрін старше Філіпи на один рік, в юності сестри були практично нерозлучні. Вони відвідували одні й ті ж навчальні заклади, підтримували один одного, разом ходили на вечірки.

Але, як розповідають інсайдери, сестри Міддлтон були схильні до суперництва.

"Кейт ревнувала до Піппи-насправді, я думаю, Кейт боялася, що вона трохи затьмарить її. Дві сестри дуже близькі, але між ними завжди було почуття суперництва", - розповів друг сім'ї.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Коли Кейт розлучилася з принцом Вільямом, Піппа всіляко підтримувала сестру. Вона не залишала Кейт одну, намагалася розвеселити її, запрошуючи старшу сестру на вечірки.

і, як повідомляється, " Піппа хотіла, щоб Весела Кейт потрапила в кадри журналістів. Адже вона знала, що Вільям побачить ці знімки і зрозуміє, що у Кейт все відмінно, вона не страждає".

Раніше ми повідомляли, Кейт і Вільям святкують 10-ту річницю весілля, Єлизавета II передала Міддлтон особливий " подарунок"

Як повідомляв "Знай.uа", Кейт Міддлтон вразила наповал британців стильним чином-червоне пальто і блискучі локони.

Також "Знай.uа" писав, що син принца Гаррі і Меган Маркл святкує другий день народження, бабуся Єлизавета II не забула про онука.