Відома українська співачка Настя Каменських влаштувала з подругами вечірку в басейні і потрапила під підозри шанувальників через вагітність.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що вже кілька тижнів Настя Каменських перебуває в Мексиці, де знімала з подругами і мамою реаліті-шоу "дівчатка рулять". Крім нових випусків, співачка постійно ділиться свіжими кадрами з відпочинку і позує у відвертих купальниках, демонструючи фігуру.

Цього разу Настя Каменських вирішила влаштувати вечірку в басейні з нагоди завершення їхньої подорожі в Мексиці. Співачка разом з подругою Анею Андрійчук станцювали в купальниках в басейні і подякували один одному за прекрасний спільний відпочинок.

Щоб відзначити, вони вирішили випити по келишку шампанського. Однак, шанувальники помітили, що Настя Каменських вибрала для себе безалкогольний варіант, на відміну від подруги. Це підкріпило їх припущення щодо вагітності співачки.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Скоріше за все в цікавому положенні...головна героїня", "В цікавому положенні я б шампусик не пила", "Ні просто поправилася, дозволила на відпочинку собі їісти, що і всі інші", "Вона пила блакитне, безалкогольне", "Шампанське, яке п'є Настя безалкогольне) так що не переживайте всі, хто тут пишуть про питущих вагітних)", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що дружина Потапа Настя Каменських заявила, що вже не та, ким була раніше: "ми вирішили...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських попрощалася з шанувальниками: "прийшов час рухатися далі".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася кумедними уривками з реаліті-шоу, які не потрапили у випуски.