За березень 2021 роки українці заплатили за комунальні послуги 26,9 мільярдів гривень, а це 117,7% нарахованих за цей період сум.

Про передає Державна служба статистики України.

Так, на кінець березня поточного року заборгованість населення України за поствку і розподіл природного газу склала 30,2 мільярда гривень.

За постачання гарячої води та теплової енергії - 28,7 мільярдів гривень. За електроенергію - 7,8 мільярд. За централізоване водопостачання та водовідведення – 6,1 мільярда гривень.

За управління багатоквартирним будинком – 5,4 мільярда гривень. А за надання послуг з вивезення побутових відходів українці заборгували – 1,1 мільярд гривень.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 та від 27.06.2003 № 976 у березні поточного року з населенням України було укладено 5000 договорів про погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 41,6 мільйон гривень, а сума внесених платежів з урахуванням довгострокових договорів, склала 22,7 мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В" заручниках "у гривні: борги за комуналку стрімко зростають разом цінами на продукти, Історичний" антирекорд"Борги українців за ЖКП продовжують зростати разом з цінами на продукти

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці заборгували мільярди гривень за комуналку: тільки за газ 31,5 Найнижчий рівень оплати послуг житлово-комунального господарства (ЖКГ) виявили в Одеській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Донецькій та Херсонській областях.

Також «Знай.иа " писав, що З кожної сім'ї по 3700: українцям показали реальні борги по комуналціБорг українців за комуналку стрімко зріс за останні кілька місяців