Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка позувала в гримерці перед одним зі своїх виступів, примірявши спокусливе концертне вбрання, що складається з яскраво-червоного боді з масивними рукавами і золотими вставками, а також глибоким декольте.

Епатажний образ зірка доповнила аксесуарами у вигляді високої блискучої корони на голові і намиста з золотими ланцюгами, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою з грайливими кучериками. Красуня, яку численні шанувальники також знають, як Королеву ночі, продемонструвала довгі ноги і пишні груди, танцюючи під хіт "Don't Leave Me This Way" Тельми Х'юстон.

"Dancing Queen 💃🏻

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Показати ще

(Королева танцю)"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова влаштувала забавні танці на зйомках шоу "МастерШеф", розважаючись з блендером в руках. Артистка поставила його на голову і нібито крутилася під характерний звук.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора