Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитості довгий час приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, який нібито почався з дев'ятого сезону проекту "Голос країни".

Втім, нещодавно на тлі саме цих відносин розгорівся справжній скандал - креативний продюсер телеканалу "1+1" Володимир Завадюк під час виступу на воркшопі "Ніч нових ідей" відверто заявив, що роман між Тіною і Даном був вигаданий навмисно і допоміг підняти рейтинги проекту.

Пізніше Володимир зізнався, що просто "не підібрав правильних слів" і попросив вибачення у зірок, проте за Завадюка заступився і сам Дан Балан, виклавши пост на своєму акаунті.

За словами виконавця, самі артисти ніколи не заявляли про будь-який зв'язок між ними з Тіною, крім дружнього, все інше - вигадки шанувальників. Балан зазначив, що щира симпатія, яку бачили телеглядачі на шоу - правда.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Друзі, а в чому обман то?

Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружнього.. те, що ви бачили в ефірах голосу - це була щира симпатія...

а далі люди самі додумували, самі напридумували.. і самі вирішили, що був якийсь обман...

а те, що заявляв продюсер голосу про "придуману історію".. він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з'явився б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас на це...

а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія... те, що всі і помітили в ефірах.. без ніякого обману...

загалом я вважав за потрібне це роз'яснити."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату