26-річна учасниця п'ятого сезону "Від пацанки до панянки", що виходить на "Новому каналі" Леня #Зая Питин була заміжня. Дівчина розкрила справжню причину розставання з чоловіком.

Дівчина про свої стосунки розповідає неохоче. Проте, відомо, що її чоловіка звали Сергій і більше вони не разом. Олена розповіла деякі деталі подружнього життя з ним Сергію Нікітюку в пост шоу "Предметка".

"Ми почали зустрічатися, коли мені було 19 років. Я буквально втікала з дому до нього. Все починалося дуже добре, але закінчилося сумно. Ми з ним роз'їхалися на якийсь час, тому що мені потрібно було їхати на роботу закордон, а йому – розв'язувати питання в Україні. Наша розлука затягнулася на 8 місяців. За цей час він став іншою людиною, по приїзду я його просто не впізнавала.", - зізнається вона.

"Від пацанки до панянки", Новий канал

"Від пацанки до панянки", Новий канал

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Крім того, за час розлуки, її хлопець знайшов собі іншу дівчину. Леня #Зая Питин розповіла, що повернувшись застала у нього 16-річну дівчину. Проте, парі вдалося розійтися мирно, адже вона не хотіла терпіти далі ці відносини.

Леня #Зая Питин зізнається, що для неї незрозуміло, коли люди живуть разом через звичку. Проте, розставання все ж залишило відбиток на ній.

"До якогось моменту я контролювала своє життя, але коли розійшлася з чоловіком і залишилася одна, все вийшло з-під контролю. І я пристрастилася до алкоголю", - згадала вона.

"Від пацанки до панянки", Новий канал

"Від пацанки до панянки", Новий канал

"Від пацанки до панянки", Новий канал

Нагадаємо, переможниця "Від пацанки до панянки" Валерія Ткаченко: як має намір змінити своє життя визнана леді. Переможниця отримала 100 тисяч гривень і золоту брошку Фенікса

Як повідомляв портал "Знай.ua", інтим на проєкті "Від пацанки до панянки": учениця відповіла на провокаційне запитання. Учениця школи леді відповіла на провокаційне запитання

Також "Знай.ua" писав, "Пацанка" після Школи леді хотіла стати чоловіком: "Була істерика". Лера # Кім Паригіна розповіла ,що збиралася змінити стать