Більшість українців не можуть уявити свій обід без цієї національної класичної страви. Але як їсти гарячий борщ в літню спеку? Рішення знайшли ще наші бабусі, які мали старовинний рецепт холодної версії борщу.
Інгредієнти:
- варений буряк - 3 шт;
- яйця курячі варені - 4 шт;
- огірки свіжі - 3 шт;
- цибуля зелена - 1 пучок;
- кріп свіжий - 1 пучок;
- кефір 1% - 1 літр;
- сметана 15% - 3 ст л;
- стакан води;
- сіль, перець за смаком.
Приготування холодного борщу:
Кінець зовсім близький: війна в Україні може закінчитися за кілька місяців, - експерт
Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
1. Теремо буряк на крупній тертці.
2. Огірки, яйця ріжемо кубиком.
3. Ріжемо цибулю, кріп.
4. Солимо, все перемішуємо, додаємо кефір, воду і знову перемішуємо.
5. Ставимо в холодильник на годинку, а потім насолоджуємося в таку спеку легким, ситним, смачним супчиком.
Приємного апетиту! Обов'язково спробуйте цю страву.
Раніше ми писали про домашній рецепт хлібного квасу: приготування освіжаючого напою для найспекотніших днів. Домашній квас є хорошою і більш корисною альтернативою купленому в магазині. Цей освіжаючий напій є одним з найпопулярніших у спекотну пору року.
Нагадаємо, дієтологи розвіяли міфи про користь свіжовичавленого соку: не найкраще рішення.
Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська поділилася рецептом салату з кульбаби: проти весняного авітамінозу і хвороб.
Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" приготувала смачну котлету для бургера.