Відома українська співачка Анастасія Каменських розповіла про те, як їй вдається впоратися зі своїм зiрковим життям. Як дівчина все встигає.

Про це артистка розповіла в програмі "Світське життя" Катерині Осадчій.

Травень для сім'ї Насті і Потапа дуже насичений місяць. Спочатку День народження у дівчини, потім через кілька днів у чоловіка, а в середині місяця і зовсім річниця весілля.

Своє свято Настя Каменських вирішила відзначити в мексиканському стилі, і з'явилася на заході в образі Фріди Кало. Катерина Осадча запитала, як співачка встигає і фарбуватися, і підбирати вбрання, так як їй цього вистачає і на самих концертах і заходах.

"Це прикольно завжди, це спогади. Це, не знаю, як костюмована вечірка, так. Ось, і все. Я вирішила, що хочу саме в такому стилі, і звичайно ж, мені дуже хотілося намалювати собі монобровь, яка у мене є з п'яти рокiв. Але, мама мені їх вищипала" - розповідає Настя.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Олексій Потапенко теж вирішив відзначити своє сорокаріччя, незважаючи на те, що чоловікам не прийнято святкувати цю дату. Олексій вирішив поплисти проти правил, як він зазвичай це і робить.

Його улюблена дружина Настя Каменських подарувала йому сережки, про які він сам її попросив. Всередині там були Діаманти, все як треба.

Попереду у пари річниця весілля, і Настя Каменських відразу заявила, що ніхто ніяких святкувань влаштовувати не буде: "може бути Льоша захоче мене запросити на вечерю, і все, це буде максимум".

Нагадаємо, Настя Каменських одягла занадто короткі шорти і показала всю свою красу: "Шикарний". Настя Каменських позбавила дару мови своєю красою

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Потапа Настя Каменських заявила, що вже не та, ким була раніше: "Ми вирішили...". Настя Каменських нещодавно пишно відсвяткувала свій 34-й день народження

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом: "Просто без слів". Настя Каменських днями відсвяткувала свій 34-й день народження