Прийшов 19-й день травня, в цю середу астрологи радять налаштуватися на спокій і подумати про те, щоб випробувати удачу. Спеціально для наших читачів ми зібрали найголовніші поради, щоб можна було використовувати зірки і Місяць в своїх особистих бажаннях та цілях.

Найцікавіше - в цей день можна "посмикати" долю за хвіст і взяти лотерейний квиток. Про це пише Telgram-канал "Доленосний гороскоп".

блакитний місяць / фото: Pixabay

Рекомендується: спокій, побути на природі, самотність, дієта, купувати лотерейний квиток, спорт, знайомства, початок відпустки, творчість, презентації, виступи, ігри, подарунки.

Не рекомендується: починати нові справи, переоцінювати себе, ходити до мамолога, брати кредит, ходити в інстанції, нудні справи, фінансові операції, договори, шлюб.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Сновидіння: у цей день сни можуть бути дуже страшними, болісними. Не виключено, що всю ніч ви можете страждати від кошмарів, а, прокинувшись, відчувати себе жахливо. У вас буде стан повного виснаження і розбитості, навіть легкої депресії.

9 місячний день з 10:34

Місяць без курсу: з 22:12 до 23: 59

Напружений і небезпечний день, особливо для тих, хто напередодні дав слабину своїм слабкостям і примхам. Людина може опинитися в полоні своїх страхів і поганих звичок!

День сповнений спокус і спокус. Невирішені проблеми встануть перед Вами так явно, що ви можете опинитися в подиві. Якщо не вирішите - ситуація повториться знову в наступний 9-й місячний день.

Постарайтеся не реагувати на негатив і взагалі поменше проявляти емоції - люди вкрай емоційні. Вони пригнічені і пригнічені, ними володіють похмурі думки, страхи, необгрунтована тривога. Найкраще просто "залягти на дно".

Свідомість, скріншот: YouTube

Практика на виконання бажань: з 19-21 на півдні будинку потрібно перебувати фізично і сидіти спиною до зазначеного сектору максимально близько до зовнішнього периметру будинку. Добре при цьому робити якісь важливі справи: дзвонити клієнтам, складати бізнес-план, подавати оголошення, резюме, складати список цілей. Не робимо, якщо народилися в рік Півня.

Раніше повідомляли, магічне число 13: символ невдач або знак могутності.

Як повідомляв Знай.uа, як запалити грошову свічку на фінансовий успіх - мінімум дій і максимум результату.

Знай.uа писав, травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день.