Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося спокусливе відео Тіни, яке та раніше виставляла в свої Сторіс. Так, артистка показала, з чого почався її день, знімаючи свою тінь на тлі білосніжної стіни.

При цьому зірка "захопила" в кадрі шматочок простирадла, лежачи на ліжку. Красуня грайливо крутила головою, демонструючи профіль і розпатлане волосся.

"Загадкова🔥❤"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кароль компліментами: "дівчина — загадка! Дівчина-весна ☀️", " Сторі в дусі Тіни)😍", " там потрібно додати Дана коло Тіни️️","найкраща❤️".

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль разом з 11-річним сином Веніаміном закликали українців підтримати представників Євробачення 2021 від України, групу Go-A. До слова, Go-A вже встигли завоювати любов публіки хітом "ШУМ", пройшовши до другого фіналу конкурсу, який відбудеться вже в четвер, 20 травня.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату