Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна, яка часто підіймає тему домашнього насилля та домагань, дуже змінилася з віком.

На сторінці популярної програми "Зірковий шлях" з'явилася архівна фотографія Маші Єфросиніної, зроблена у 13-річному віці, і користувачі Мережі її не впізнали.

"Маша Єфросиніна у 13 років і зараз ⭐ Друзі, що скажете — ведуча @mashaefrosinina дуже змінилася? Діліться в коментарях ☀️", - йдеться у повідомленні.

Маша Єфросиніна, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Багато хто з коментаторів відзначив, що на такі зміни вплинули пластичні операції, які зробила телеведуча. Зокрема, як вважають користувачі Мережі, Маша Єфросиніна підкачала губи, і зробила пластику носа.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Як багато пластики!", "Свого обличчя майже не залишилось... все штучне......", "Супер. її донька дуже схожа на Машу в 13 років.", "Ніби не Марія в 13 років", "Ні тоді, ні зараз не але", "Видно відразу, що зроблено пластику носа і губ", "А губи то накачала", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Коментарі, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала таємний знак, який може врятувати життя: "Пригнічує". Маша Єфросиніна підняла тему домагань та насилля

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна віддала українкам бабусин секрет всемогутності: "Чоловіки люблять злизувати". Захисниця прав Маша Єфросиніна порівняла поради бабусі і праці популярного мотиватора

Також "Знай.ua" писав, Маша Єфросиніна засвітила спокусливу фігуру: "Вишукано і жіночно". Маша Єфросиніна виставила новий пост