Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай любить радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч людей.

Не так давно дівчина повернулася з відпустки, яку провела на сонячних Мальдівах зі своїм нареченим Євгеном Проніним.

А тепер Раміна активно повертається в робочий ритм і сьогоднішній день не став винятком. Так, дівчина повідомила, що сьогодні, 20 травня, стартувала прес-конференція президента України Володимира Зеленського. На честь цього, Есхакзай поцікавилася і підписників, яке б питання вони поставили Зеленському.

"Стартувала прес-конференція Президента Володимира Зеленського @zelenskiy_official

Яке б питання задали?", - написала дівчина.

"Про бездомних тварин. Чи планують взагалі щось робити? Якусь просвітницьку роботу про усвідомлене і відповідальне ставлення до них ,пропаганду стерилізації та рекламу притулків", " чому майстри манікюру заробляють більше ніж мед персонал рятуючи життя людей?", "Я прям спантеличилася. Напевно, я б йому дала кілька рекомендацій швидше, ніж питання. Оскільки відповіді його нічого не дадуть. А явні провали в законодавстві та економіці треба виправляти", "коли він звалить з поста президента толку як з козла молока, таке б питання б і задала", " що за час їх Величності перебування на посаді глави держави змінилося в мед реформі? Супрун зняли і ...?",- писали свої запитання президенту фоловери.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна перед весіллям отримала шикарний подарунок:"мене помітили". Дівчина розповіла, що отримала нагороду "Блогер року" від глянцевого журналу Viva.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Раміна Есхакзай показала ніжні фото з нареченим, який допоміг їй забути Віталія Козловського. Есхакзай показала романтичні знімки зі своїм нареченим.

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Козловського Раміна привезе "зайве" з відпустки перед весіллям:"Плюс 1,8 кілограм".