Колишня кохана відомого українського співака Віталія Козловського, доволі відома блогерка, автор проєкту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, навіть після новини про те, що їй зробив пропозицію юрист Женя Пронін, продовжує публікувати фото в купальнику, демонструючи пишні форми.

Зараз Раміна разом з нареченим відпочивають на Мальдівах. Тут парочка побралася, але для Раміни це не межа, тепер красуня хизується шикарним сніданком просто в басейні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Раміни Есхакзай в мережі Instagram.

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

"Ідеальний сніданок в такий чудовий день. День матері, День Перемоги над нацизмом. Однозначно рекомендую наш готель @amarimaldives для відпочинку на #maldives. Ціна = якість", - підписала публікацію Раміна.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Раміна Есхакзай з радістю повідомила, що їй зробили пропозицію. Раміна виклала фотографію, на якій продемонструвала кільце з каменем на руці.

Вона зізналася, що отримала пропозицію руки і серця від свого коханого - адвоката Євгена Проніна. У той же час сам Євген Пронін, який зараз з Раміною Есхакзай знаходяться на відпочинку на Мальдівах, також виклав фотографію коханої і зазначив, що деякі новини краще дізнаватися безпосередньо, а не через ЗМІ.

Раніше повідомляли, колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай виходить заміж: "Він це зробив".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна розповіла, у скільки їй обійдеться відпочинок на улюблених островах Порошенка.

Знай.uа писав, Козловський собі не пробачить: Раміна похизувалася шикарним тілом в купальнику.