Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

Наприклад, на сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. Зараз же дівчина нагадала про конкурс, який був запущений кілька днів тому. У ньому можна виграти красивий Ford Mustang, а результати вже через кілька днів.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Вона зазначила, що якщо раптом людина сумнівається, може йому все ж варто один раз випробувати удачу.

"Чекаю Вас 23 травня в прямому ефірі 🤞 🏻 Не забудьте відкрити сторінку на час ефіру! PS: ефір буде на одній зі сторінок в моїх підписках😉", - написала Надя Дорофєєва в підписі до публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"Всім удачі, у кожного є шанс виграти, вірте в перемогу♥️", "До біса мустанг 😂 ви подивіться яка, ну яка краса😅", "Чудес на світі не буває!", "Найкраща!🔥", "Красива😍", "Я вірю в удачу 😍 хоча якщо не виграю, не буду засмучуватися 🙌❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва задерла сукню і показала труси, не запитавши Дантеса: "Чому там написано Леся?"

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва "осідлала" позитиву на очах у тисяч: "Нарешті дочекалися"

Також Знай.ua писав, Дорофєєва розповіла про італійські сварки з Дантесом: "Ми стали ближче". З дня весілля пройшло вже шість років, і як розповідає дівчина, Їхні стосунки з Володимиром Дантесом вже набагато менше нагадують італійську сім'ю.