Популярний український телеведучий, ведучий шоу "Маска" і фіналіст проекту "Танці з зірками" Володимир Остапчук поділився з багатотисячною аудиторією смішним роликом, в якому з'явилася його нова дружина Христина Горняк.

Так, на опублікованому в Insta Stories відео зіркова парочка лежить у ліжку. Дружина запитує у Остапчука рівняння, що має стати продовженням у її жарті. У підписі до ролику телеведучий зазначив, що вони "така сімейка". Варто зазначити, що вийшло дуже кумедно і дотепно.

"Перевіримо твій мозок... Скільки буде 5000 мінус 2700? Трактариста!" - сказала Христина, коли Вова відповів "2300".

Крістіна Горняк, скріншот з Insta Stories

Володимир Остапчук, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук спробував спокусити чоловіків замість своєї дружини: "Жалюгідне видовище". Шоумен у черговий раз похвалився стрункою фігурою дружини в рушнику. Потім стається несподіваний поворот – в кадр входить сам Остапчук, який також танцює в самому рушнику.

Нагадаємо, голий і мокрий Володимир Остапчук розкрив свій головний страх: "Моя дружина відьма". Популярний ведучий зізнався, що боїться набрати зайву вагу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук після нового весілля заговорив про міцні стосунки: "Зрадив одній, зрадить тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук похвалився красунею-дружиною: "Що з обличчями?"