Тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узелкова, Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 600 тисяч осіб.
Для приготування перше нам знадобляться одне яйце, один білок, 150 грам свіжих печериць, 100 грам огірків, 50 грам червоної цибулі, 10 гр. сметани, п'ять грам французької зерненої гірчиці, і спеції з перцем за смаком.
Для початку потрібно відварити яйце, печериці порізати на кубики, а потім змастити пензликом сковороду і обсмажити грибочки до рум'яності. Слідом беремося за огірок, яйце і білок, які потрібно порізати кубиками, а цибулю півкільцями. Наостанок залишається тільки змішати трохи сметани з гірчицею, спеціями і заправити всі інгредієнти.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
"✅Салат з курячою грудкою і квасолею. Складові: куряча грудка - 130 г, 1 огірок, 1 помідор, 2-3 яйця, червона квасоля (пів-банки), оливкова олія, перець, спеції. ▫️Приготування: яйця відварити, курячу грудку. Порізати грудку, огірок, помідор і яйця. Все змішати і заправити оливковою олією. Додати спеції", - розповідає Боржемська про другий рецепт.
І останній рецепт салату зажадає 150 грам консервованого тунця, 50 грам листя салату, 2-3 помідори, два варених яйця, зелені оливки можна додати за бажанням, далі столова ложка оливкової олії, французька гірчиця, сіль і перець йдуть за смаком.
Починаємо з яєчок, які потрібно відварити і нарізати на часточки. Потім викладаємо на тарілку листя салату, поливаємо їх сумішшю оливкової олії і гірчиці, ріжемо часточками помідори, розкладаємо яйця і помідори на листя салату, а згодом просто викладаємо тунець і оливки, і за смаком солимо, перчимо.
Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська розповіла про своє ставлення до вишиванок: "Спасибі, що народилася в Україні"
Як повідомляв "Знай.ua", ніякої депресії і авітамінозу: Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів
Знай.ua писав, яйця, петрушка і не тільки: дієтолог в "Ранку з Україною" розвіяла міфи про "корисні" продукти