Зовсім недавно спалахнув скандал з підручником для 10 класу з української мови, в якому було знайдено посилання на сайт з порнографією.

Книга ця авторства Олександра Авраменка, а лінк був розміщений в розділі, де розповідається про необхідність шкільної форми в навчальних закладах. При цьому сайт з контентом 18+ присутній як в паперовому, так і електронному варіанті підручника.

Сторінка підручника / скріншот з відео

Зараз же Олександр Авраменко особисто прокоментував ситуацію, пов'язану з книгою, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Точніше він поділився радісною новиною про те, що проблема з посиланням на порносайт була успішно вирішена завдяки заступнику МВС (Міністерства внутрішніх справ України) Антону Геращенку.

"Друзі, проблема з посиланням на порносайт вирішена: вона вже заблокована. Висловлюю подяку заступнику міністра внутрішніх справ Антону Геращенко. Цікаво, що я не звертався до Антона Юрійовича, він сам мене знайшов у соцмережі і запропонував допомогу. Моя повага Вам, Антон Геращенко", - написав Олександр Авраменко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Показати ще

Олександр Авраменко, скріншот: Facebook

"Щиро радію, що все вирішилося. Ніяких негараздів вам в майбутньому. Світ не без добрих людей. І не без ваших прихильників", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, підручник відправив школярів на сайт з "полуничкою": пікантний скандал гримить на всю Україну

Як повідомляв "Знай.ua", ніяких "канєшно" і "пошлі": філолог Олександр Авраменко підловив українців на безбожному суржику

Знай.ua писав, красивий вчитель української мови Авраменко прокачує не тільки мозок, а й біцепси, жінки задоволені: "Прикольні труси"