Відомий український репер, продюсер і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко любить радувати шанувальників різними кадрами з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей.

23 травня, Настя Каменських і Потап святкують другу річницю весілля. Пара одружилася в 2019 році, після 10 років таємного роману.

І з нагоди річниці Потап вирішив привітати свою кохану жінку і виставив зворушливе відео з кадрами з весілля, чим викликав захват у шанувальників.

"Рівно все життя @kamenskux я тебе люблю і вітаю моє сонечко - ❤️❤️",- написав Потап.

"Обожнюю 🐻 💎 вітаю Вас, солодка парочка! 💛💛💛", "Вітаю вас з цим чарівним святом ❤️ любові ❤️ залишайтеся такими ж милими , трошки смішними, і зворушливими ❤️🐻💎ми вас шалено любимо", "Так мило😍❤️", "Котики 😍 Щастя вам і великої любові 👍👍👍🔥", "Це так зворушливо❤️❤️😢😢 шкода тільки що батько Насті так хотів побачити онуків ,але не встиг😢", "Чекаємо найкрасивіших діток, тримаємо за вашу родину кулачки🙌", "осподи!!!! Які ви улюблені❤️❤️❤ ️ ❤ ️ щастя вам!", "І я вас вітаю❤️", " а так і немає діток в любові. Хоч у Потапа є син і то спасибі 😍"," чекаємо спадкоємців", - вітали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля: як розвивався службовий роман найяскравішої пари України

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських на мить стала Мішеллю Андраде: причому тут Соня Плакидюк з " ТМПУ"

Також «Знай.иа " писав, що Настя Каменських в пориві пристрасті показала, чим полонила Потапа: "сильніше, ніж вино"