Влада Литовченко добре знайома українцям не тільки, як одна з найвродливіших жінок України, "Міс Україна", а й як громадська діячка, кандидатка історичних наук, директорка Вишгородського історико-культурного заповідника, організаторка безлічі культурологічних проектів. Окрім того, Влада - мама двох прекрасних дочок.

Нещодавно видатна українка зловила букет на весіллі своєї куми і подруги - відомої української акторки Ольги Сумської. "Дійсно несподівано. Я не хотіла брати участь у цій процедурі, але запросили", - розповіла Литовченко в програмі "Світське життя з Катею Осадчою".

Жінка додала, що в даний час її серце вільне, а з шанувальниками поки що - біда. "Можливо, так щось компенсується. Раніше їх було дуже багато, а зараз зовсім немає. Але я від цього не страждаю", - з усмішкою розповіла Влада.

6 травня Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначили 25-ту річницю шлюбу. Через 10 днів зіркове подружжя вирішило вдруге відсвяткувати особливу дату і повторно зіграти весілля. Вони провели церемонію в присутності знаменитих гостей і знову обмінялися клятвами.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як виходила заміж за Віталія Борисюка.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера.