21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк".

Чоловік вирішив будувати спільне майбутнє з Ганною Богдан, тоді як Юля "Зайка" залишилася одна. Українці засудили цей вибір, так як в першій дівчині не бачать нічого щирого і тільки спрагу стати більш популярною і багатою. Якось Аня вже виходила на зв'язок в соціальній мережі Instagram за допомогою Stories, а зараз на сторінці проекту в цій же соцмережі з'явився відеоролик з фрагментом останнього епізоду.

Ганна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Перед тим, як відправитися в Дубай, Міша вирішив провести за останнім індивідуальним побаченням з кожною з дівчат в Києві. Він відправився з ними в меблевий магазин і запропонував підібрати інтер'єр тієї чи іншої кімнати на їх розсуд. У цьому відео йдеться про Анну Богдан, вона ходить і вибирає світильники, вази, щоб кімната не виглядала порожньою, а затишною і домашньою.

"Вище, швидше, більше-згадується кредо іншої учасниці 11 сезону: через край! А ви теж максималісти по життю?🙃 ",- йдеться в публікації, поки Богдан ходить від одного предмета до іншого, деякі залишаючи, а від якихось відмовляючись.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, Анну Богдан засікли з двома подружками після фіналу " Холостяка": заміж і не думає

Як повідомляв "Знай.ua", відкинута "Холостяком" Юля "Зайка" зважилася на одкровення після фіналу: "Через приниження і зраду"

Знай.ua писав, Анна Богдан опинилася без Міші Заливако після фіналу "Холостяка": "Я не можу..."