Потап, фото: Instagram

Потап відзначив річницю весілля в Дубаї і показав фото без Насті Каменських

Цього року чоловік Насті Каменської вже кілька разів відпочивав закордоном. Спочатку з самою співачкою, потім же з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в сонячному Дубаї, в Об'єднаних Арабських Еміратах. Зараз же Олексій знову туди повернувся, проте постав у товаристві Віталія Агуреєва.

на кордоні Білорусі, фото з вільних джерел

Україна пустить літаки в обхід Білорусі через арешт Протасевича

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив про припинення авіасполучення з Білоруссю. Україна припиняє авіасполучення з Республікою Білорусь і перенаправляє всі авіарейси в обхід повітряного простору даної країни.

Анна Богдан, скріншот: Youtube

Українці поставили хрест на стосунках між "Холостяком" Заливаком і Ганною Богдан

21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк". Чоловік вирішив будувати спільне майбутнє з Ганною Богдан, тоді як Юля "Зайка" залишилася одна. Зараз же Аня поділилася спільною фотографією з коханим, яка було зроблено під час побачення в Дубаї.

Катя Репяхова / фото : instagram.com/repyahovakate/

Вагітна дружина Віктора Павліка запанікувала перед пологами

Дружина українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова показала яскравий знімок з надією на швидкі пологи. У свою чергу Катя Репяхова доповідає своїм шанувальникам всі новини щодо своєї вагітності та інших подій в житті.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

Клопотенко створив шедеври для шкільних їдалень

Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якому розповів, що увійде в нове шкільне меню.

рятувальники / фото: ДСНС

Був на глибині 2 метрів: рятувальники витягли з колодязя переляканого малюка

Ці вихідні для рятувальників виявилися "щедрими" на заявки пов'язані з чотирилапими друзями. Так, у Херсоні рятувальники дістали з пастки домашнього мопса. На щастя, колодязь був без води. Песик на ім'я річ показав хороше виховання і під час рятувальної операції поводився спокійно і не пручався.