Українська телеведуча і зірка "ТСН" Марічка Падалко поділилася з українцями простим рецептом пісочного печива.
Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.
Марічка Падалко розповіла, що вже скоро у її сім'ї почнеться дачний сезон, а це означає, що вона буде багато готувати. За традицією, їх кулінарні пригоди завжди починалися з печива, тому вона вирішила поділиться рецептом ласощів і з українцями.
Інгредієнти:
- Цукор-80-90 гр.;
- Яйця-2 шт.;
- Борошно-270 гр.;
- Вершкове масло - 150 гр.;
- Розпушувач - 1 ч. л.;
- Цукрова пудра зі смаком ванілі.
Приготування:
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Українцям відключатимуть електроенергію: кому доведеться жити при свічках
"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні
Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Два яйця збити з цукром, додати розм'якшене вершкове масло. До борошна додаємо 1 ч.л. розпушувача, щоб печиво вийшло легке і повітряне, і просіваємо все разом.
Потім замішуємо тісто, але недовго. Загортаємо в харчову плівку і на годинку відправляємо в холодильник.
Потім з розкачаного тіста вирізаємо фігурки. Якщо ви відчуваєте, що вони не тримають форму, коли будете переносити їх на деко, додайте трохи борошна в тісто, але не зловживайте.
Випікаємо в духовці при температурі 180 С. тривалість випічки залежить від товщини вашого тесту - тому спостерігайте! Випікання може тривати від 10 до 20 хвилин.
Як тільки печиво придбає красивого золотистого кольору, вимикайте!
Потім можете злегка посипати цукровою пудрою зі смаком ванілі для подачі.
Нагадаємо, що Марічка Падалко поділилася кадрами зі спортивного дня і заінтригувала шанувальників новиною.
Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поділилася з українцями особистою казкою:"чотири години і ти в замку".
Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко пробігла 17 кілометрів і приєдналася до флешмобу.