Відома українська співачка, 39-річна Віра Брежнєва і український продюсер Костянтин Меладзе, до того, як стати парою, пройшли певний шлях різних стосунків. Фанатам і простим читачам може бути цікаво, хто вони, колишні Віри та Кості на різних етапах життя.

Про ці історії нагадує одне з російських видань про життя зірок шоу-бізнесу.

Костянтин Меладзе не просто скромна, він сором'язлива людина, при цьому такий характер не заважає йому закохати в себе вродливих жінок.

Костянтин Меладзе з колишньою дружиною, фото з Instagram

Першою дружиною Меладзе була Яна Сум, вона народила йому двох дітей і була вірною дружиною, допоки композитор не зустрів нове кохання. Яна пройшла з Костянтином вогонь і воду, вона допомагала йому на старті кар'єри, була поруч, коли Меладзе збив на смерть дитину. Вона відчувала, що він зраджує, що він розлюбив її, але Костя клявся в зворотному. Підступний, але... Яна Сум - найкращий доказ, що чоловіки йдуть і від вродливих жінок.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Поліна Гагаріна / фото: Instagram

Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна, Еріка Герцег

З цими жінками Костянтина Меладзе пов'язували творчі стосунки. Поліна Гагаріна була його підопічною в сольному проекті, але з чуток, у них був роман. Костя не відчував почуттів, а Поліна любила Меладзе, тому із закінченням інтрижки їм довелося порвати контракт.

Еріка Герцег - зовсім інша справа, ЗМІ пишуть, що у неї зараз роман з Костею Меладзе. Співачка була його фавориткою в останньому складі групи ВІА Гра, і вона блондинка, як любить маестро. Підтверджених фактів цим чуткам немає.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Першим коханням Віри та її цивільним чоловіком був Віталій Войченко, бізнесмен і потім політик. Віталій старше віри на 10 років. Вони стали жити разом у Дніпропетровську, коли Вірі було 17 років. "Це було справжнє кохання", - згадував Віталій. У 2001 році у пари народилася донька Соня. Незабаром після народження дитини Віра зібрала речі і, залишивши записку, пішла від свого цивільного чоловіка.

Віталій Войченко і Віра Брежнєва, фото: Instagram

З першим своїм майбутнім офіційним чоловіком Михайлом Кіперманом Віра стала жити разом в 2006 році. Михайло Кіперман - відомий дніпропетровський бізнесмен, український мільйонер і нафтовий магнат, що має близьке відношення до групи "Приват".

Соня Кіперман, instagram.com/sonyaxkiperman/

Михайло старше Віри на 2 роки і заради неї розлучився з першою дружиною, з якою виховував двох доньок. У 2009 році у Віри і Михайла народилася донька Сара. У 2010 пара офіційно оформила свої стосунки, і Віра Брежнєва (справжнє прізвище Віри за паспортом Галушка, а Брежнєва - сценічний псевдонім) змінила своє прізвище на прізвище Кіперман.

Соня Кіперман, instagram.com/sonyaxkiperman/

У 2012 році Віра і Михайло офіційно розлучилися. Причина розлучення Віри і Михайла Кіпермана невідома. Можливо, на їхні стосунки вплинула активна гастрольна і професійна діяльність Віри Брежнєвої, а можливо і ревнощі Михайла. Віра своє розлучення з Михайлом Кіперманом не коментує, а Михайло Кіперман взагалі закрита для преси людина і ніколи не дає інтерв'ю.

А можливо, на рішення пари розлучитися вплинули можливі стосунки Віри з іншими чоловіками. У пресу просочилися чутки про яскравий нетривалий роман Віри з Марюс Вайсберг, режисером фільму "Любов у Великому Місті". Підтвердження ці чутки згодом не отримали. І стосунки з Костянтином Меладзе, за твердженням його колишньої дружини, почалися у Віри ще в 2005 році.

Меладзе і Брежнєва, фото: Instagram

Зараз Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе - адже їх союз не тільки любовний, а й творчий. Але в інтернеті постійно з'являються "відомості" то про зради Костянтина з молодою солісткою "ВІА Гри", то про розлучення Віри Брежнєвої з Меладзе - обговорюють причини розлучення і навіть пишуть про те, що Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення з Меладзе.

Раніше повідомляли, дружина Меладзе Брежнєва кардинально змінила своє життя: "Стало поганою звичкою".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Меладзе Брежнєва після скандалу з Лорак розповіла про реакцію зірок: "Була здивована".

Знай.uа писав, Віра Брежнєва зібрала мільйон після скандалу Меладзе з Лорак: "Я знаю...".