Переможниця 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако Ганна Богдан вирішила тимчасово перейти в спілкуванні на українську мову.

Про це дівчина розповіла у своїх Insta-stories.

Відомо, що обраницею 11-го Українського "Холостяка" Михайла Заливако стала колишня дружина екс-глави ВП Ганна Богдан. Ще в ході проекту телеглядачі дізналися, що сама дівчина з Києва і працює турагентом, а розмовляє вона виключно російською мовою в побуті. Хоча, можливо, Андрій Богдан піднатоскав колишню дружину у володінні рідною мовою.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Однак, нещодавно Ганна Богдан вирушила зі своєю колишньою конкуренткою Джесікою Чеги в Одесу на захід, де її наздогнала трансформація. Оскільки її подруга живе на Закарпатті, то й розмовляє виключно українською мовою. Так, кілька днів, проведених у товаристві Джесіки, змусили Ганну заговорити рідною мовою.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На камеру Ганна Богдан вимовила кілька фраз, розповівши, що саме завдяки колишній конкурентці почала розмовляти українською. Вона попросила шанувальників оцінити її навички володіння рідною мовою, а також поцікавилася в українців, яку мову вони частіше використовують у побуті: російську чи українську.

Сторіс Анни Богдан / скріншот

Сторіс Анни Богдан / скріншот

Сторіс Анни Богдан / скріншот

Варто відзначити, що Ганна Богдан кількома годинами раніше показувала шанувальникам дивовижне перевтілення для важливого заходу в Одесі, куди вирушила з Джесікою Чеги. З яскравим макіяжем і рівним волоссям вона ввергла українців в шок, оскільки її було буквально не впізнати.

Нагадаємо, що Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка":"вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако спантеличив українців дивним зізнанням:"пожартував, коли вибрав Богдан".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан показала результат перевтілення зі своєю колишньою суперницею Джесікою Чеги.