Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories досить пікантний кадр, зроблений у шкільному туалеті. На фотографії Маша позує зі своєю подругою перед дзеркалом.

Варто зазначити, що для походу в школу донька Олі Полякової одягла занадто відверте вбрання – коротку чорну кофту, спідницю вище коліна і білі кросівки на грубій підошві.

У той же час подружка не відстає від Маші й також одяглася схожий костюм. У кадрі дівчата виглядають, як сестри.

Маша Полякова з подругою в туалеті, фото з Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Раніше ми писали про те, що 16-річна донька Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами. Дівчина виставила зворушливу серію знімків, позуючи разом із зірковою мамою.

Нагадаємо, Оля Полякова показала свою квартиру після ремонту: "Стелі течуть, будинок старий". Співачка похвалилася квітучими каштанами, які видно просто з її вікон.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна донька Полякової з гітарою вжарила відомий хіт: "Мама відпочиває". З чорними стрілками і червоною помадою на губах Маша Полякова заспівала композицію, скориставшись укулеле.

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової перевтілилася в зухвалу рокерку, Машу не впізнати: "Як вам?" Маша постала перед підписниками в абсолютно новому образі.