Коли народжується малюк, це велике щастя для всієї родини. Дитина приходить у величезний але, на жаль, не завжди доброзичливий світ. Як захистити дитину від недобрих поглядів і хвороб і різних бід?

Кращий спосіб - поставити в дитячій ікону. Її можна розмістити, де зручно, головне, правильно підібрати ікону для новонародженого.

Для ліжечка потрібна невелика ікона, яку можна легко повісити або прикріпити.

Однак радять, не вішати образ в ліжечко. Краще просто розмістити ікону в кімнаті дитини, щоб вона не може випадково впустити її і поранитися.

Для дитячої кімнати підійде ікона Ангела Хранителя, який піклується про людину протягом усього життя. Вона буде берегти малюка від різних негараздів, допоможе зберігати здоров'я і відчувати радість життя.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

немовля, скріншот з відео

Будь-який образ Божої Матері також буде доречний в кімнаті малюка.

Ікона Ісуса Христа Вседержителя подарує дітям здоров'я.

А образ Богоматір "Пом'якшення злих сердець" або "Семистрільна" допоможе захистити дитину від сглазу, псування і поганих думок злих людей.

Ще один популярний образ - образ Миколи Чудотворця (Угодник). Цей святий особливо прихильно ставиться до діток і піклується про їхнє здоров'я і виховання.

Також батьки часто ставлять в кімнату до немовляти ікону Святої Матрони Московської. Свята піклується про дітей, допомагає зцілитися від різних недуг, захищає від негараздів.

Свята Матрона, ікона

Чудотворний образ Ісуса Христа "Благословення дітей" допомагає в позбавленні від хвороб.

Ікона Божої Матері "Цілителька" також підійде для подарунка дитині з ослабленим здоров'ям.

Образ Богоматері "Несподівана Радість" допомагає в лікуванні навіть найважчих захворювань.

Якщо вже відомо ім'я малюка, можна купити в подарунок іменну ікону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шпилька від пристріту або іграшка Сатани? У Церкві пояснили українцям, як віра в "магію" забирає захист Господа

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва до пресвятої Богородиці: як отримати захист від усього поганого

Також «Знай.иа " писав, що Молитва за батька і матір: рятівні слова до Бога для щастя і здоров'я найближчих