Учасниця шоу "Холостяк" Анна Сторожук-Богдан розповіла, що стало переломним моментом в її житті, а також поділилася своїм секретом схуднення. Про це рна написала у своєму Instagram.

«У кожного був переломний момент у житті... Останній у мене такий був після розлучення. Ось знаєте, хтось після розставання ріже каре, відрізає чубок або фарбуватися.

Ну а я що? А я поправляюсь на 16 кг. В це складно повірити, дивлячись на мене зараз, але це так. В даному випадку Я не просто їла багато солодкого... я їла тільки солодке", - зізнається Анна, демонструючи своє фото із зайвою вагою.

"Коли на вагах стукнуло +16, у мене відкрилися очі! Я зрозуміла, що не подобаюся у відображенні в дзеркалі, з'явилося проблеми зі шкірою через надлишок цукру. Загалом, весь букет", - додала красуня.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вона також розкрила секрет свого схуднення, попередивши, що бажаючим буде непросто слідувати її прикладу.

"Як же я схудла? Все стандартно, але дуже не просто.1. Я потихеньку відмовилася від солодкого. Їла тільки мед, корисні батончики і іноді зефір... У момент моєї відмови від солодкого, я з жахом зрозуміла, що у мене з'явилася до нього залежність! А це вже взагалі ні в які рамки не лізло!» ,- написала Богдан.

Другим етапом стали тренування в залі по п'ять разів на тиждень.

Третім засобом вона назвала LPG-масаж.

Ну і, звичайно ж, необхідний правильний настрій на кінцевий результат.

"Звичайно, без зривів взагалі ніяк! Але розуміння того, що домогтися результату я можу тільки таким шляхом - зупиняло мене перед з'їденої цукеркою... і моя порада - не ґвалтуйте організм всякими дієтами і голодуванням!", - застерегла учасниця "Холостяка".

"За скільки ви скинули всі 16 кг?", "А яка мотивація була? або мета яка, щоб повернути форму?", - цікавляться фанати красуні.

"А я 15 кг за три місяці скинула», «Після 2х пологів це не працює...Щось в організмі змінюється...Раніше могла за 2 місяці привести себе в порядок, зараз це треш. Після 35 теж все інакше, гормони і т. д.. Ну особисто я намагаюся, сподіваюся, що мій організм піде мені на зустріч. Цукор, солодке, хліб виключила, газовані води, тортики і навіть картоплю(її я просто розлюбила)», - додають коментатори.

Раніше ми писали про те, що Михайло Заливако вдарився в читання, поки Анна Богдан запалює в Одесі:"Тато був правий".

"Холостяк" розмістив свіжий пост, в якому зізнався, що любить читати книги. Також Михайло перерахував літературу, яку прочитав за останній час.

Нагадавши, Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка":"вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако приголомшив фанатів після фіналу "Холостяка": "вибирав за фактом не я".