Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість випустила нову композицію "До дна" і побувала в студії радіостанції "Люкс FM", зустрівшись з відомим ведучим славою Дьоміним. Так, артистка вирішила зробити зі Славою кумедне спільне фото, осідлавши шоумена, який став на коліна.

Зірка приміряла вбрання бежевого кольору і неоново-жовті кросівки, вдаючи, ніби розмовляє по телефону. При цьому сам Дьомін пожартував, що останнім часом "дівчата їздять на ньому, як хочуть", адже у ведучого вже є подібні кадри з Тіною Кароль і Аліною Гросу. До слова, не так давно інтерв'юер зазначив, що розлучився з дружиною.

"Дівчата їздять на мені як хочуть😂"

Фолловери не пройшли повз: "Звучить як реклама 😂", "😂😂😂😂 один позитив у вас", "Ваууу, які ви позитивні👏👏👏", "Наташа бере приклад з Тіни😍 все це черговий скандал😂😂😂", "Ого, жінка ззаду👏", "Слава, ось одні баби тебе оточують... Що за фігня ? Який приворот використовуєш?😂 ", "@slavademin_official, а коли прийде Дан Балан, з ним теж такий кадр буде?", "Слава, не дозволяй їм! Будь мужиком!😂😂😂🙈👍😏".

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".