Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію, на якій він з'явився зі своїм старшим сином Іваном.

"Дорогі батьки, не знаю, як у вас, а у нас дні летять просто з неймовірною швидкістю! Ще, начеб-то, вчора ми вели Ванюшу на свято Першого дзвоника до 1 класу, а вже сьогодні - останній навчальний день перед літніми канікулами.

Щоб такі моменти закарбовувались у пам‘яті, Lego започатковує прекрасну традицію - дарувати Незабутні Подарунки дітям. І не має значення, які вони показали результати у навчанні, найголовніше - це увага та підтримка, а в майбутньому ще й додаткова мотивація.

Григорій Решетник з сім'єю, фото з Instagram

Наш Ванюша просто обожнює набори Lego. Він ходить на курси зі збирання, цікавиться останніми тенденціями, новинками, та, часом, мені здається, що може збирати набори Lego з заплющеними очима. Тому, й цього разу, він був у захваті. Та без перестану дякував.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Дорогі батьки, вітаю всіх нас з завершенням навчального року! Ми з вами теж молодці, щодня докладаємо зусиль, аби дітки вчилися ще краще! Але попереду на нас чекає найцікавіше - літні канікули, тому тримаймося:", - написав Решетник.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник показав маленьке янголятко: "Татова копія".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома.

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, копія його дружини: "Це Христина".