Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка прийняла естафету у акторки Ксенії Мішиної і стала новою героїнею романтичного шоу "Холостячка". Другий сезон буде саме зі Златою, ведучий шоу Гриша Решетник вже провів з нею кілька зустрічей.

Цього разу співачка вирішила показати, що вона справжній супергерой. Про це стало відомо завдяки публікації zlata_ognevich в мережі TikTok.

Злата Огнєвіч, скріншот: TikTok

"Супергерой перед вами", - повідомляється в публікації.

На свіжих кадрах можна побачити, як співачка сіла на високий стілець і повторює слова про "супервумен". Злата одягла світлий костюм зі спортивок і худі, а також розпустила довге шикарне волосся.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Злата стала головною героїнею другого сезону "Холостячки" після Ксенії Мішиної. 28 травня 2021 року на пост-шоу "Холостяка" з'являться нові деталі і думки про проект зі співачкою, а також про те, чи продовжують свої стосунки поза камерами Михайло Заливако з Анною Богдан і Мішина з Еллертом. Нещодавно Огнєвіч вийшла на зв'язок з фанатами.

Поруч з нею знаходиться Григорій Решетник, який посміхався і дивився прямо в камеру. Виконавиця з широкою посмішкою, і іноді поглядаючи на ведучого проєкту, заявила, що вони готуються до другого сезону.

Раніше повідомляли, "Холостячці" Златі Огнєвіч захотілося змін: "я частенько грішила".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка".

Знай.uа писав, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено.