Українцям повертають мільйони гривень зарплати: кому дістанеться "ласий шматочок"

У Міністерстві юстиції України успішно стягнули заборгованості із зарплат з роботодавців на користь співробітників.

Повідомляється, що за минулий тиждень, з 23 по 27 травня, органи державної виконавчої служби стягнули на користь 599 співробітників 16,5 мільйонів гривень заборгованості з виплати заробітної плати.

Інфографіка / фото: Мін'юст

На голови українців посипалися крижини розміром з яйце: негода захопила всю країну

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Останні дні в Україні погіршується погода і це стосується не тільки падіння температури, а й ураганів, які приносять за собою дощі з градом.

В Інтернеті жителі Київської області продовжують публікувати фото негоди, адже в різних кінцях області град був різного розміру, десь українці навіть зуміли закарбувати шматки льоду розміром з перепелине яйце (3 сантиметри в діаметрі).

Негода, фото: Telegram

Як отримати пенсію за померлого літнього українця: ПФУ роз'яснив нескладну процедуру

Начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Світлана Риндіна спробувала роз'яснити для громадян, хто і як може отримати недоотриману пенсію померлої літньої людини.

Відомо, що гроші виплачуються по Місяць смерті включно, членам сім'ї пенсіонера, які проживали разом з ним, відповідно до статті 52 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Пенсіонери, фото: Getty Images

"Ну дай попісять...": буйна зірка донецького "Шахтаря" Шевчук сів п'яним за кермо, копам довелося надіти наручники

У п'ятницю, 28 травня, в українській столиці на території НСК "Олімпійський" донецький футбольний клуб "Шахтар" відзначав свій 85-й ювілей. Свято, як можна було помітити по Stories відомих представників клубу, був пишним. Святкування завершилося, всі нібито задоволені, але з одним з колишніх гравців клубу, який у всю веселився на заході, стався "п'яний" інцидент.

Надя Дорофєєва згадала свої перші рази без Дантеса: "У 12, в клубі"

Відома українська співачка, колишня учасниця групи " Время и Стекло "і переможниця 11 сезону шоу" Голос країни: Перезавантаження " – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Цього разу на сторінці "Зірковий шлях" в соцмережі розмістили архівні фотографії з 31-річною зіркою, на яких вона зображена в дитинстві та юнацтві. Також ці знімки порівняли зі свіжими кадрами Наді, щоб переконатися, наскільки вона змінилася за всі ці роки.