У суботу, 29 травня 2021 року, на домашньому стадіоні футбольного клубу "Порту" "Драгау", відбувся фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21.

У поєдинку билися англійські клуби "Манчестер Сіті" і "Челсі", проте команді Пепа Гвардіоли не вдалося здобути перемогу над синіми під проводом Томаса Тухеля. "Челсі" здобуває мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube

Вже у другий рік поспіль фінальний матч проходить у Португалії, а не Стамбулі. Фаворитом був "Манчестер Сіті" через більш гнучку тактику, а також кращі результати на дистанції. Бо в АРЛ їм вдалося перемогти в 21 матчі поспіль. Десь на 35-й хвилини серйозно травмувався гравець "Челсі" Тьягу Сілва, якого згодом замінив Крістенсен. Однак на цьому травми в поєдинку не закінчилися.

При цьому вже через сім хвилин після цього, Маунту вдалося моментально відправити передачу після розвороту на хід Хаверцу, який відірвався від Зінченка і вийшов на один на один з Едерсоном, перегравши його і забивши в порожні ворота.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Показати ще

Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube

На самому початку другого тайму були відсутні будь-які заміни і моменти, а ось вже на 56-й хвилині Пеп Гвардіола втратив Кевіна де Брюйне, який зіткнувся головою з Рюдігером. КДБ замінив Жезус. Однак після серії замін і виходу на поле на останніх 10-15 хвилинах Серхіо Агуеро "Манчестер Сіті" не зумів зрівняти рахунок і програв.

Українець Олександр Зінченко отримав найвищу оцінку від WhoScored у своїй команді - 7.0. А ось кращим гравцем матчу обраний Кай Хаверц - 8.3.

Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube

Оцінка гравців, скріншот: WhoScored

Нагадаємо, зірку "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука закували в наручники в центрі Києва, чинив опір поліцейським: "Дай поп*сять"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук вибачився за п'яну їзду: "Змастив свято"

Знай.ua писав, футболіст вивалився з автобуса під час святкування перемоги команди: "Добре зазначив"