Зараз ми з вами навчимося готувати запаморочливі сирні булочки всього за 30 хвилин.
Для цього нам потрібно розділити інгредієнти на кілька етапів - для тесту і начинки. У першому випадку знадобляться 150 грам не менше 9% сиру, 100 грам цукру, ванілін, 50 гр. рослинного масла, 90 мілілітрів молока, 240-250 грам борошна, чайна ложка розпушувача і щіпка солі.
Для начинки - 200 грам сиру, 2 столові ложки цукру, 1.5 столової ложки крохмалю і родзинки.
Починаємо приготування з того, що в мисці змішуємо сир, ванілін і цукор. Потім додаємо рослинне масло і перемішуємо його після того, як вливаємо молоко. Слідом йде частина просіяного борошна, сіль і розпушувач. Перемішуємо і поступово додаємо решту борошна, поки не замісити м'яке тісто. Однак не слід забивати тісто борошном, воно повинно бути м'яким і не липнути до рук.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Залишається тільки змішати інгредієнти для начинки, сформувати булочки і перекласти їх на деко. Далі змастити молоком або жовтком, посипати цукром і випікати протягом 25 хвилин при температурі 170 градусів. На останньому етапі, вже готові булочки, посипаємо цукровою пудрою або поливаємо шоколадом.
Нагадаємо, десерт "Пташине молоко" за особливим рецептом: вам захочеться готувати його чи не щодня
Як повідомляв "Знай.ua", пісний плов, який не зашкодить фігурі: швидкий рецепт ситного блюда
Знай.ua писав, курячі чупа-чупси як заміна шашлику: простий рецепт для пікніка