У Закарпатській області співробітники Держприкордонслужби України затримали громадянина Польщі, який вже втретє намагається нелегально потрапити в Україну.

Детальніше про це пише пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України - Західний кордон в Facebook.

Повідомляється, що чоловік був затриманий у п'ятницю, 28 травня, неподалік від відділення "Велика Паладь" Мукачівського загону при спробі перетнути кордон з Україною в обхід контрольно-пропускних пунктів.

Іноземця вдалося помітити в той момент, коли він намагався перебратися через паркан на українсько-угорському кордоні. При ньому виявили паспорт у вигляді ID-карти, яка підтвердила його польське громадянство.

Прикордонники з поляком / фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Популярні новини зараз

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

У процесі опитування чоловік повідомив, що хотів потрапити в Україну для того, щоб збирати полуницю. Пізніше прикордонникам вдалося з'ясувати, що це не перша спроба іноземця перетнути український кордон таким способом.

З початку 2021 року Іноземець встиг "проконтролювати" уважність прикордонників Львівського та Чопського прикордонних загонів, однак щоразу його спроби закінчувалися провалом.

Нелегального мандрівника доставили в прикордонний підрозділ, щоб скласти протокол про скоєне правопорушення. Правову оцінку події і подальшу долю чоловіка визначить суд.

Нагадаємо, що український воїн пішов на війну штукатуром, а став навідником - "як у комп'ютерній грі".

Як повідомляв портал Знай.uа, хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата.

Також Знай.uа писав, що хоробра красуня рвонула на фронт, щоб рятувати життя: "Україна переживає хворобу".