Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Ангелов не выбирают", яку вирішила присвятити всім матусям ще минулого року, адже 22 травня 2020 року у віці 72 років померла найрідніша жінка Ірини - мама Анна Яківна.

Так, артистка зізналася, що вперше не змогла брати участь у зйомках кліпу - всякий раз, коли виконавиця співала, по її щоках починали текти сльози. Тоді Білик вирішила створити зворушливий анімаційний фільм, що розповідає про теплі взаємини мами і доньки, а також ніжні спогади.

"Пісню "Ангелов не выбирают" я почула ще рік тому, коли не стало моєї мами, і вирішила обов'язково записати її на честь всіх матусь, які дивляться на нас з небес і допомагають нам як добрі світлі ангели.

Незважаючи на те, що ця композиція Сумна, я думаю що вона сподобається моїм шанувальникам.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Я завжди співаю те, про що мовчить моє серце!

Вперше я не змогла брати участь в зйомках кліпу, тому що цілий рік як тільки я починала співати перші рядки цієї пісні у мене по щоках котилися сльози.

І я вирішила, що правильніше буде створити на цю чудову пісню, автором якої є Олександр Тищенко, анімаційний фільм. Впевнена, що мій перший мультиплікаційний експеримент вдався.

Не впевнена що ця пісня є форматною для радіостанцій, але я точно знаю, що вона відгукнеться в мільйонах сердець моїх шанувальників."