Стало відомо про те, що два популярних українських артиста об'єдналися заради благої справи. Вони записали спільну пісню, яку присвятили дітям.

Справа в тому, що 1 червня в Україні відзначають Міжнародний день дітей, яких в нашій країні більше семи мільйонів. Alyona Alyona і Океан Ельзи записали колаборацію. Це дует на вірші Сергія Жадана"Країна дітей". Пісня присвячена дітям, які постраждали від війни, збройних конфліктів, терактів.

У своєму пості в соціальній мережі Instagram дівчина пише про те, що перш за все малюки потребують захисту від вчинків дорослих, а також від їх безвідповідальних і жорстоких рішень.

"Пишаюся тим, що трек був створений саме з Океаном Ельзи — легендарної групою. Разом ми довго думали, як поділитися з вами історією, яка болить в наших серцях не один рік. Тому після творчих роздумів було вирішено зробити дві версії треку " - пише Alyona Alyona.

Серед її шанувальників є діти, які були змушені кинути будинок на Донбасі, і починати життя заново. Цим треком артистка вирішила підтримати їх словом, тобто в тій манері, в якій виходить це робити найкраще.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Всього було випущено дві версії пісні, яка відгукнеться в серцях багатьох українців.

Нагадаємо, що рішення про святкування Дня захисту дітей було прийнято в 1949 році в Парижі, і в перший же рік його підтримала 51 країна світу.

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.ua, реперша Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не попала за грати