Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася фотографією, на якій відображено абсолютне щастя в суспільстві актриси Олесі Жураковської, її улюбленої телеведучої Марини Боржемської і Prщіци Ольги Кривдюк. Ірина щаслива, що її оточують такі талановиті і красиві жінки. Знімок був зроблений Оксаною Шевчук в чорно-білих тонах, коли гумористка була в дуже коротких шортиках.

Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Ще одна фотокартка на якій я щаслива, а щаслива від того , що мене оточують красиві і талановиті ♥️ Моя улюблена актриса @zhurakivska_olesya, улюблена телеведуча @by_borzhemsky і улюблена PRщиця @olga.interview дівчатка ви 🔥 🔥 🔥 photo by @ oksi_official", - пише Ірина Сопонару в публікації.

"Яке прекрасне фото, Ірочка, Гарного дня, люблю!!!", "Дуже красива!", "Іра, будь завжди такою щасливою!", "😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "😍😍😍❤️💋💋💋красуні🔥 🔥 🔥", "Дякую, Ірочка️️. Завжди рада тебе бачити, а ще приємніше обійняти🙌❤️", - пишуть користувачі в коментарях, включаючи раніше згаданих жінок.

Нагадаємо, подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару повторила легендарний образ Шакіри: "Краще оригіналу"

Як повідомляв Знай.ua, напарниця Ткача з кварталу Ірина Сопонару спокушає чоловіків величезними губами: "Найкрасивіша"

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Також Знай.ua писав, крутіше, ніж у Наді Дорофєєвої: Ірина Сопонару з кварталу похвалилася ідеально плоским животом