Чоловік Наташі Корольової Тарзан вразив розміром: "щЩоб ви побачили"

Чоловік відомої російської співачки з українським корінням Наташі Корольової, танцюрист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) після скандалу зі зрадами заговорив про нескінченну любов до своєї дружини.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на нього підписано понад 197 тисяч читачів, Тарзан опублікував цікавий знімок. Сергій Глушко сфотографувався біля величезного портрета своєї дружини Наташі Корольової.

Більш того, співачка виглядає дуже реалістично. В описі до фотографії Тарзан підкреслив, що саме такою великою є його любов до дружини.

Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "Одумайтеся, люди!"

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу " Холостяк. Життя після проекту " стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Не всі глядачі залишилися задоволені вибором Заливако, багато хто очікував, що він буде у фіналі з Юлією Бельченко, яку всі знають як "зайчика". Після непередбачуваного фіналу на Анну Богдан посипався хейт. Люди обзивалися і обурювалися в соцмережах, мало не проклинаючи обраницю "Холостяка".

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Нові ціни на бензин: українським водіям показали у скільки обійдеться літр палива

Для всіх українських водіїв, а також для власників апаратів, які працюють на бензині, з'явилися важливі новини. Національна компанія "Нафтогаз" поділилася новими даними розрахунків середньої вартості бензину і дизельного палива в Україні.

Виявляється, саме від цієї ціни на території України мережі АЗС можуть встановлювати свої націнки. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному порталі Мінекономіки.

Розрахункові ціни бензину підвищені з 21,84 гривень за літр до 24,92 гривень, а для ДП - з 20,89 до 20,91 гривень за літр. Таким чином, максимальна націнка вартості бензину на АЗС не може перевищувати 29,92 гривень за літр, А ДП - 27,91 гривень.

АЗС, кадр з відео

Батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала Віра: "До перемоги!"

Український воїн Іван на позивний "Бакс" давно не вважає ні ротацій, ні місяців, проведених на фронті, адже вже збився з рахунку.

Як зізнався чоловік, спочатку-з першої по шосту хвилі мобілізації, і потім ще кілька ротацій, подумки нотував, а потім перестав. Військовий додає, що збирається воювати " до перемоги!". Його історію розповіли на сайті АрмияИнформ.

У 2012-му Іван випустився з Львівської "сухопутки" і за розподілом переїхав до Мукачева. Там зайняв посаду командира взводу гірничо-штурмової бригади, одружився, незабаром дізнався, що стане батьком. Однак спокійним сімейним життям молода сім'я насолоджувалася недовго.

Іван на позивний "Бакс", armyinform.com.ua

Посівний календар на Червень 2021: кращі поради городникам на кожен день

Перший місяць літа вважають плідним місяцем-в цей період садять зелень, помідори, картопля, огірки і кабачки. У червні починають боротьбу з бур'янами, переполюють землю, висаджують Літні квіти і плодові дерева.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу, який публікує корисні поради для дачників і городників.

Город / фото: Unsplash