Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротеньке відео-тизер, повна версія якого з'явиться на стрімінговому сервісі вже в суботу, 5 червня. Так, артистка стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

Виконавиця почала активну підготовку до грандіозного шоу, а першим кроком став кастинг танцюристів, на який прийшли 400 осіб. Разом з хореографом і зіркою шоу "Танці з зірками" Дмитром Жуком і Мариною Кущевою Кароль вдалося відібрати 8 кращих танцюристів.

"Тіна Кароль, яка стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2021, почала підготовку до грандіозного cyber show.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Першим кроком став кастинг танцюристів. Він став наймасштабнішим за останні два карантинних роки. Близько 400 людей прийшли боротися за можливість вийти з поп-дівою на одну сцену.

Хореографи-постановники шоу Дмитро Жук і Марина Кущева відібирали танцюристів у п'ять етапів, до моменту поки не залишилося всього 8 осіб "the best of the best".

Тіна Кароль також брала участь у відборі танцюристів і стала свідком народження нових талантів. Попереду новий виклик - початок репетицій.

Як побороти страх? Як повірити в себе, йти на зустріч мрії, і завойовувати місце під сонцем?"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату