Батьки загиблої від онкології Жанни Фріске програли Дмитру Шепелєву суд за квартиру. Вони хотіли заборонити колишньому чоловіку доньки здійснювати будь-які угоди з апартаментами до повноліття онука.

Як пише StarHit, рідним артистки належить 2/3 житла, інша частина за законом перейшла її 8-річному синові Платону, яку телеведучий мав намір продати. Через шість років після смерті Жанни Фріске сторони так і не змогли знайти спільного рішення щодо цього питання.

Як зазначається, батько і мама співачки вимагали заборонити Шепелєву здійснювати операції з часткою їх онука Платона. Адже ведучий має намір продати третину житла, яка належить дитині. І суд став на бік Дмитра Шепелєва, в якого, очевидно, свої плани на цю нерухомість.

Дмитро Шепелєв / фото: Instagram

Батьки артистки Володимир і Ольга Фріске мали надію, що в майбутньому двокімнатні елітні апартаменти успадкує їх онук Платон, якому нещодавно виповнилося 8 років.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Водночас телеведучий повідомив батьків Жанни про те, що хотів би продати частку сина — тобто 1/3 частину житлоплощі. Ситуація їх обурила і змусила звернутися до суду з вимогою заборонити колишньому зятю здійснювати угоди. Проте днями Фріске програли процес.

"У задоволенні позову було відмовлено. Питання про відчуження частки можливе в установленому законом порядку", - прокоментували в пресслужбі Хамовницького суду.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, скріншот: YouTube

Нагадаємо, сестра загиблої Жанни Фріске написала зворушливе послання її сину: "Ти все зрозумієш". Рідна сестра співачки Жанни Фріске написала зворушливе привітання своєму племіннику Платону

Як повідомляв портал "Знай.ua", вдівець Фріске Шепелєв взявся за сталевий прес білоруського красеня: "Я спантеличений...". Телеведучого приємно шокували зміни в зовнішньому вигляді його знайомих і друзів

Також "Знай.ua" писав, що колишнього Фріске Шепелєва почало нудити від людей після весілля і народження дитини: "Ну не....". Шепелєв розповів, що його бісить в людях